هنگامی که یک نفر تصمیم می گیرد فروش محصولات خود را به صورت آنلاین آغاز کند، همیشه از خود می پرسد فروش اینترنتی بهتر است یا فروش سنتی ؟ – ما در این مقاله مزایای فروشگاه اینترنتی نسبت به فروشگاه سنتی را برای شما توضیح داده ایم تا تصمیم گیری برایتان آسان تر شود. تفاوت […]
هنگامی که یک نفر تصمیم می گیرد فروش محصولات خود را به صورت آنلاین آغاز کند، همیشه از خود می پرسد فروش اینترنتی بهتر است یا فروش سنتی ؟ – ما در این مقاله مزایای فروشگاه اینترنتی نسبت به فروشگاه سنتی را برای شما توضیح داده ایم تا تصمیم گیری برایتان آسان تر شود.
تفاوت فروش اینترنتی و فروش سنتی چیست ؟
وب سایت آنلاین پلتفرمی است که میتوانید از آن برای فهرست کردن و فروش محصولات خود استفاده کنید. وب سایت فقط محصولات شمارا شامل میشود و آنها در دستهبندی قرار میگیرند. هنگام فروش در یک وب سایت تجارت الکترونیک دو طرف درگیر هستند، خریدار و فروشنده.
بازار یک پلت فرم خرید آنلاین است که در آن محصولات توسط چندین فروشنده به فروش میرسد. خریداران میتوانند محصولات را از چندین فروشنده بخرند و همه آنها را در هنگام تسویه حساب پرداخت کنند. هنگام فروش در بازار سه طرف درگیر هستند، خریدار، فروشنده و مدیر بازار.
بیایید در مورد فروش محصولات در وب سایت صحبت کنیم
داشتن وب سایت خود برای فروش محصولات خود بسیار عالی است. با این حال، نیاز به هزینه راهاندازی بیشتر و تحقیقات زیاد و تلاش مداوم برای ادامه کار و عملکرد خوب دارد. وب سایت آنلاین شما میتواند بهگونهای طراحی شود که برند شمارا تحسین کند و مستقیماً خواستهها و نیازهای مخاطبان هدف شمارا برآورده کند.
در اینجا مزایای فروشگاه اینترنتی نسبت به فروشگاه سنتی برای شما آورده شده است
1- این وبسایت متعلق به شماست
هزینههای راهاندازی و راهاندازی یک وبسایت بسیار بیشتر از فهرست کردن محصولات شما در بازار است، اما مدیریت آن با شماست.
2- بدون پورسانت
فروش آنلاین، حتی در فروشگاه آنلاین شما، شامل کارمزد تراکنش در هر فروش خواهد بود، اما آنچه از محصولات پس از آن به دست می آورید، تماماً متعلق به شما است. به طور کلی، هنگامی که محصولات خود را در یک وب سایت شخص ثالث میفروشید، نوعی ساختار کمیسیون برای کسب درآمد نیز وجود دارد که حتی ممکن است قبل از فروش هر چیزی قابل پرداخت باشد.
3- بدون محدودیت در نحوه ارائه برند خود
هنگامی که وب سایت خود را برای فروش محصولات خود ایجاد میکنید، کنترل کاملی بر نحوه نمایش برند خوددارید. با فروشگاه آنلاین خود، میتوانید رویکرد خود را برای مشتریان بالقوه خود شخصی سازی کنید. فروش در بازار ممکن است محدودیتهایی داشته باشد و شما باید به طراحی و چیدمان آنها پایبند باشید که ممکن است برند شمارا آنطور که میخواهید نشان ندهد.
4- ردیابی آسان ترافیک و تبدیلها
شما میتوانید یک اسکریپت Analytics به باطن وب سایت خود اضافه کنید که به شما امکان میدهد ببینید چه تعداد بازدید کننده محصولات شمارا به صورت آنلاین مرور میکنند و در حال تبدیل هستند. فروش در بازار ردیابی دقیق این نوع معیارها را دشوار میکند.
5- رقابت کمتر
در حالی که میتوان با اطمینان گفت که صرف نظر از اینکه چگونه محصولات خود را به صورت آنلاین بفروشید، رقابت وجود خواهد داشت، قطعاً در مورد فروش در وب سایت خود رقابت کمی کمتر است. در بازار، شما میتوانید محصولات خود را در کنار سایر مشاغلی که محصولات مشابه یا مشابه را در همان پلتفرم میفروشند، بفروشید.
حالا فروش اینترنتی بهتر است یا فروش سنتی
بازار قطعاً گزینه آسانتری برای فروش آنلاین محصولات شما، بهخصوص برای استارتاپ ها است. هنگام وارد کردن شخص ثالث به ترکیب، تلاش بسیار کمتری لازم است، اما هر بار که فروش انجام میشود، هزینه اضافی به همراه دارد.
در اینجا چند مزیت فروش محصولات شما به صورت حضوری وجود دارد
1- عالی برای آگاهی از برند
فروش محصولات شما در یک پلتفرم بازار شناخته شده راهی عالی برای شناسایی برند شما است. هرچه محصولات شما بیشتر ظاهر شوند، کاربران بازار با محصولات شما بیشتر آشنا میشوند.
2- هزینه راهاندازی کمتر و هزینههای بازاریابی
ساخت وب سایت تجارت الکترونیکی شما میتواند بسیار گران باشد. پلتفرمهایی وجود دارند که قالبهای رایگان ارائه میدهند، اما برای اینکه وبسایت خود را همانطور که میخواهید طراحی کنید، احتمالاً باید یک قالب بخرید و احتمالاً حتی یک متخصص را استخدام کنید تا به شما در راهاندازی صحیح وبسایت کمک کند. اگر تصمیم به فروش در بازار دارید، هزینه راهاندازی کمتر است، تمام بازاریابی توسط آنها انجام میشود و هزینههای درگاه پرداخت و پیک نیز اغلب توسط آنها پوشش داده میشود.
3- دسترسی به مشتریان بیشتر
Marketplace در حال حاضر مخاطبانی خواهد داشت که به طور منظم از سایت آنها بازدید میکنند تا محصولات را مرور کنند و بخرند، بنابراین برای جذب مشتریان بیشتر نیازی به بازاریابی اضافی از جانب شما نیست.
4- اعتماد و شفافیت بیشتر
مشتریانی که از پلتفرمهای بازار استفاده میکنند، قبلاً با آنها اعتماد ایجاد کردهاند، بنابراین احتمال بیشتری دارد که محصول شمارا از پلتفرم بازار خریداری کنند تا زمانی که برای اولین بار با آن مواجه شوند از وبسایت شما.
بنابراین، کدام گزینه برای کسب و کار شما بهترین است ؟
خوب، این با شماست که تصمیم میگیرید. خرید آنلاین قطعاً در بین مصرفکنندگان به رشد خود ادامه خواهد داد و پلتفرمهای موجود برای فروش آنلاین محصولات هرسال افزایش مییابد. چه بخواهید وب سایت تجارت الکترونیکی خود را ایجاد کنید و چه در بازار بفروشید، قبلاً گامی در مسیر درست برداشتهاید. همچنین همیشه این گزینه برای فروش محصولات خود با استفاده از هر دو تکنیک وجود دارد. بسیاری از کسبوکارها از این رویکرد استفاده میکنند زیرا کسبوکار شمارا به روی مخاطبان بسیار بیشتری باز میکند.
تا زمانی که محصولی را میفروشید که میدانید بازاری برای آن وجود دارد، بهترین خدمات ممکن را به مشتریان خود ارائه میدهید و محصولات خود را با قیمتهای رقابتی میفروشید، هیچ راه اشتباهی وجود ندارد!
اگر شما از مزایای فروش اینترنتی نسبت به فروش حضوری نکاتی را مد نظر دارید خوشحال میشیم در دیدگاه های وبسایت با ما در میان بگذارید. همچنین اگر تمایل داشتید نکات کلیدی و جذاب دیگر را مطالعه کنید پیشنهاد میکنم به قسمت وبلاگ اول باش مراجعه کنید.
مدرس: سیاوش احمدی Siavash Ahmadi
سیاوش احمدی هستم، فارغ التحصیل مقطع کارشناسی مهندسی نرم افزار و مدیر وبسایت اول باش. از سال 98 تمرکز خود را بر روی مباحث روز سئو و بهینه سازی سایت قرار داده و پس از کسب تجربه و دانش ارزشمند تصمیم گرفتم تا ثمره آن را با دیگران به اشتراک بگذارم.
همکاری با وبسایت هایی مانند لپتاپیفای ، نیناکالا ، ریگا و... به من آموخته است که هرچه بیشتر دانش خود را عرضه کنی اشتیاق بالاتری برای یادگیری خواهی داشت.