چند مقاله در هفته بنویسیم ؟

چکیده مقاله

چند مقاله در هفته بنویسیم ؟ خیلی ها هنگامی که سایت جدید خود راه اندازی می‌کنند همیشه از خود سوال می‌پرسند! باید چند مقاله در هفته بنویسیم ؟ تا سایتم بالا بیاید! نوشتن محتوا برای همه مشاغل ضروری است. تقریباً هر برندی برای موفقیت در فضای رقابتی نیاز به تولید محتوا دارد. محتوای خارق‌العاده می‌تواند […]

چند مقاله در هفته بنویسیم ؟

خیلی ها هنگامی که سایت جدید خود راه اندازی می‌کنند همیشه از خود سوال می‌پرسند! باید چند مقاله در هفته بنویسیم ؟ تا سایتم بالا بیاید! نوشتن محتوا برای همه مشاغل ضروری است. تقریباً هر برندی برای موفقیت در فضای رقابتی نیاز به تولید محتوا دارد. محتوای خارق‌العاده می‌تواند به برند شدن شما کمک کند تا از بقیه متمایز شوید، اما این کارهمیشه آسان نیست.

بسیاری از صاحبان مشاغل مهارت یا ساختار لازم برای تولید محتوا در هفته را ندارند؛ اما این بدان معنا نیست که نمی‌توان آن را انجام داد. با کمی برنامه‌ریزی و چند ابزار آنلاین عالی، هرکسی می‌تواند محتوای عالی SEO را برای پیشبرد اهداف تجاری خود ایجاد کند.

در اینجا من روندی را که برای تولید محتوای فوق‌العاده متمرکز بر سئو هر هفته برای پروژه جانبی خود اول باش استفاده می‌کنم، شرح داده‌ام.

چند مقاله در هفته بنویسیم ؟

چند مقاله در هفته بنویسیم ؟

چرا محتوا حیاتی است

ابتدا مهم است که بدانید چرا تولید محتوای عالی در هر هفته برای موفقیت شرکت شما بسیار حیاتی است. من می‌دانم که نوشتن چقدر می‌تواند دشوار باشد و انجام صحیح آن به زمان زیادی نیاز دارد.

برای بسیاری از افراد، این بدان معناست که در انتهای لیست کارها قرار می‌گیرد یا از آن اجتناب می‌شود زیرا ممکن است طاقت‌فرسا به نظر برسد. این یک اشتباه بزرگ به دلایل زیر است:

محتوا شمارا به مصرف‌کنندگان متصل می‌کند

محتوا یکی از بهترین راه‌ها برای گسترش آگاهی از برند و ارتباط مستقیم با مشتریان است.

این یک خروجی است که در آن می‌توانید شخصیت برند خود را با به اشتراک گذاشتن اطلاعاتی که فکر می‌کنید برای مشتریانتان مهم است نشان دهید. آن‌ها احساس می‌کنند بخشی از جامعه شما هستند و محتوای بیشتری می‌خواهند – این بدان معناست که شما می‌توانید محصولات بیشتری بفروشید و اقتدار خود را در صنعت ایجاد کنید.

محتوا بر تبدیل‌ها تأثیر می‌گذارد

مردم اگر در جایی در مورد آن مطلب بخوانند، احتمالاً به صورت آنلاین خرید می‌کنند. بررسی‌ها و توصیفات به محصولات اعتبار می‌بخشد و به مصرف‌کنندگان کمک می‌کند در راحت‌تر خرید کنند.

محتوا به ایجاد اعتماد کمک می‌کند

محتوای عالی متمرکز بر سئو نیز می‌تواند به ایجاد اعتماد در برند شما کمک کند. با انتشار مقالات آموزنده و تحقیق‌شده، می‌توانید تخصص خود را در صنعت خود نشان دهید.

چگونه هر هفته محتوای عالی می‌نویسم

من هر هفته چهار مقاله در اول باش می‌نویسم. با استفاده از مهارت‌های نوشتاری و فرآیند تولید محتوا آسان، توانستم رتبه اول را در میان هزاران کلمه کلیدی با تبدیل بالا به دست بیاورم.

اگر این نکات را برای ایجاد یک برنامه و زمان‌بندی محتوا دنبال کنید، می‌توانید این کار را نیز انجام دهید. آن‌قدرهم که به نظر می‌رسد سخت نیست و هنگامی‌که این فرآیند را به پایان رساندید، می‌توانید به‌سرعت محتوا را برای افزایش تبدیل و رسیدن به اهداف بازاریابی خود تولید کنید.

چند مقاله در هفته بنویسیم ؟

چند مقاله در هفته بنویسیم ؟

1- تحقیق کلمات کلیدی

برای ایجاد محتوای عالی در هفته، باید یک برنامه بازی داشته باشید. در این مورد، این به معنای انجام برخی تحقیقات کلیدواژه است. من از Ahrefs برای ردیابی کلمات کلیدی در طاقچه خود استفاده می‌کنم که حجم جستجوی بالایی دارند و دشواری کمی دارند.

با اول باش، تمرکز روی سئوی نقطه عطف نیز مفید بود. این به معنای یافتن کلمات کلیدی است که می‌تواند به مخاطب هدف ما در حل مشکل کمک کند. این کلمات کلیدی همیشه بالاترین حجم را نداشتند، اما همچنان ارزش هدف‌گذاری را داشتند زیرا منجر به تبدیل بالاتری می‌شدند.

من تمام تحقیقات کلمات کلیدی خود را در یک طرح محتوا با استفاده از Google Sheets پیگیری می‌کنم. یک برنامه محتوا برای پیگیری تمام کلمات کلیدی که قصد دارید یا قبلاً هدف قرار داده‌اید ضروری است. به این ترتیب شما یک چیز را دو بار نمی‌نویسید – و به من اعتماد کنید، پس از یک سال نوشتن محتوا، خوشحال خواهید شد که فهرستی از کلمات کلیدی که قبلاً هدف قرار داده‌اید را نگه‌دارید.

من همچنین از برگه‌های مختلف در همان برگه برای نظارت بر تجزیه و تحلیل و پیگیری پیشرفت خود در هر هفته استفاده می‌کنم. اگر می‌خواهید به عقب برگردید و مقالاتی را که عملکرد خوبی دارند، بهینه‌سازی کنید، این به ویژه پس از چند ماه مفید است.

چند مقاله در هفته بنویسیم ؟

چند مقاله در هفته بنویسیم ؟

2- اولویت‌بندی محتوا

پس از انجام برخی تحقیقات در مورد کلمات کلیدی، باید اولویت‌بندی کنید که کدام یک را ابتدا هدف قرار دهید. هنگامی‌که ما اول باش را شروع کردیم، با هدف قرار دادن دسته‌بندی‌های اصلی چای، از جمله «آموزش فتوشاپ»، «طرح‌های لایه باز»، «آموزش نکات سئو» و غیره شروع کردیم.

صنعت شما ممکن است چندان ساده نباشد، بنابراین آزمون‌وخطا در این مرحله خوب است. همان‌طور که هر هفته محتوا تولید می‌کنید، خواهید دید که چه پست‌هایی بیشترین تعامل را ایجاد می‌کنند و می‌توانید برنامه محتوای خود را در صورت نیاز تنظیم کنید.

3- یک برنامه زمانی داشته باشید

اکنون‌که می‌دانید چه محتوایی را می‌خواهید بنویسید، برنامه‌ریزی آن به شما کمک می‌کند در مسیر خود بمانید. یکی از سخت‌ترین بخش‌های تولید محتوا، ثابت ماندن است. ایجاد یک برنامه به شما کمک می‌کند تا ضرب‌الاجل‌ها را پیگیری کنید تا بتوانید هر هفته منتشر کنید.

من از taskulu برای پیگیری تمام‌کارهای نوشتن SEO خود در یک تقویم سرمقاله سازمان‌یافته استفاده می‌کنم. هیئت‌مدیره اول باش شامل بخش‌هایی برای پست‌هایی است که در مراحل برنامه‌ریزی، پیش‌نویس، ویرایش یا انتشار هستند.

من تقریباً مسئول کل فرآیند انتشار وبلاگ در اول باش هستم، بنابراین taskulu خود را به‌گونه‌ای تنظیم کردم که برای من منطقی باشد. می‌توانید تعداد ستون‌هایی را که می‌خواهید انتخاب کنید و هر طور که دلتان می‌خواهد آن‌ها را برچسب بزنید. فقط مطمئن شوید که جریان منطقی است و به شما کمک می‌کند پیش‌نویس را از ابتدا تا انتها پیگیری کنید.

من همیشه موعد مقرر برای پیش‌نویس‌ها و انتشار نهایی و همچنین یک مأمور تعیین‌شده را برای هر مرحله از فرآیند درج می‌کنم تا کل تیم بدانند چه کسی مسئول چه چیزی است. شما به‌راحتی می‌توانید وظایف را به ستون‌های جدید بکشید و رها کنید و پیوندهایی به پیش‌نویس‌ها و پست‌های زنده برای ارجاع سریع اضافه کنید.

چند مقاله در هفته بنویسیم ؟

چند مقاله در هفته بنویسیم ؟

فرآیند نوشتن ما

روند نوشتن برای همه متفاوت است، بنابراین باید آنچه را که برای شما مناسب است پیدا کنید. من سیستمی را کشف کرده‌ام که به من کمک می‌کند محتوای عالی را هفته‌به‌هفته منتشر کنم. در اینجا نحوه انجام آن است:

1- کلیرسکوپ

من فرآیند نوشتن را با وصل کردن هر کلمه کلیدی به Clearscope شروع می‌کنم. این ابزار به من کمک می‌کند تا با هدایت من به سمت اصطلاحات مرتبطی که باید بر اساس محتوای مقالاتی که قبلاً رتبه‌بندی شده‌اند، در مقاله ظاهر شوند، نوع اطلاعاتی را که باید در یک پست قرار دهم، دریافت کنم.

هنگامی‌که کلمات کلیدی مرتبط را بررسی می‌کنم، مقاله را می‌نویسم و ​​آن را به بخش «بهینه‌سازی» Clearscope متصل می‌کنم. این ابزار به محتوای شما نمره می‌دهد و همچنین نشان می‌دهد که از کدام اصطلاحات مرتبط استفاده کرده‌اید و کدام‌ها را نه.

برای افزایش نمره خود، می‌توانید اصطلاحات مرتبط‌تری را وارد کنید یا خوانایی و تعداد کلمات را پاک‌کنید.

2- نوشتن

هر فردی سبک نوشتاری متفاوتی دارد. برخی برای انجام کار به سکوت کامل نیاز دارند درحالی‌که برخی دیگر ترجیح می‌دهند موسیقی پس‌زمینه داشته باشند. برخی دیگر صبح‌ها بهتر کار می‌کنند درحالی‌که برخی نیاز دارند تا آخر شب بنویسند.

من بهترین کارم را اول صبح انجام می‌دهم، بنابراین بلافاصله بعد از مرتب کردن تختم شروع به نوشتن می‌کنم. این همچنین به این معنی است که بعدازظهرها می‌توانم به اسکی یا دوچرخه‌سواری در کوهستان بروم. آنچه برای شما مناسب است را پیدا کنید و ثابت قدم باشید.

من از Google Docs برای ذخیره همه اسنادمان استفاده می‌کنم، زیرا بازیابی آن‌ها آسان است و این پلتفرم همچنین ویرایش و ردیابی تغییرات را آسان می‌کند. هنگام نوشتن، مطمئن می‌شوم که برای اکثر مقالاتمان از قالب مشابهی استفاده می‌کنم. من از همان هدرها و فونت‌ها برای ثبات استفاده می‌کنم و هر تصویری را که استفاده می‌کنیم مستقیماً به پست اضافه می‌کنم.

هنگامی‌که مقاله نوشته شد، تنظیمات برگزیده اشتراک‌گذاری را به‌روزرسانی می‌کنم تا امتیازات ویرایش را برای تیم ما لحاظ کند. سپس پیوند را در وظیفه Asana در بخش «پیش‌نویس‌ها» قرار می‌دهم و کار را به ستون «ویرایش» می‌کشم.

3- ویرایش

هر پستی که ایجاد می‌کنید باید مراحل ویرایش را طی کند. در Growth Machine، ویراستاران ما هر مقاله را بررسی می‌کنند تا از املا و دستور زبان صحیح اطمینان حاصل کنند و دوباره بررسی کنند که مطالب در گزارش Clearscope دارای درجه مناسبی هستند.

ازآنجایی‌که من تمام محتوای جام و برگ را مدیریت می‌کنم، اکثر مقالات خود را نیز ویرایش می‌کنم. من یک ویرایشگر آموزش‌دیده نیستم، بنابراین گاهی اوقات ممکن است دشوار باشد. خوشبختانه ابزارهای آنلاینی مانند Grammarly وجود دارد که می‌تواند به تشخیص اشتباهات املایی و اشتباهات گرامری کمک کند و نوشته شمارا با محتوای موجود مقایسه کند تا از سرقت علمی تصادفی جلوگیری شود.

اگر تیمی از ویراستاران یا نویسندگان ندارید، می‌توانید مانند من از ابزاری مانند Grammarly برای ویرایش استفاده کنید.

چند مقاله در هفته بنویسیم ؟

چند مقاله در هفته بنویسیم ؟

4- انتشار

بسته به ابزارهای وب سایتی که استفاده می‌کنید، فرآیند انتشار می‌تواند متفاوت باشد. در Growth Machine، ما با مشتریانی کار می‌کنیم که از وردپرس گرفته تا Shopify استفاده می‌کنند. از هر پلتفرمی که استفاده می‌کنید، هنگام انتشار محتوا باید به چند نکته توجه داشته باشید.

برای اول باش، ما از Webflow استفاده می‌کنیم که یک پلت فرم بسیار ساده است. من همیشه عنوان جذابی را اضافه می‌کنم و لجن سایت را به کلمه کلیدی موردنظر خود تغییر می‌دهم.

من مطمئن می‌شوم که عنوان سئو و توضیحات سئوی متفکرانه و آموزنده و همچنین توضیحات پست را می‌نویسم. ما از توضیحات SEO خود برای ایجاد پست‌های رسانه‌های اجتماعی استفاده می‌کنیم، بنابراین اگر شما هم همین کار را انجام می‌دهید، مهم است که مطمئن شوید که خوانندگان را درگیر می‌کند.

انتشار مداوم و به‌موقع ضروری است. مصرف‌کنندگان عادت خواهند کرد که از شما مطالبی را انتظار داشته باشند و اگر تعدادی از پست‌ها را از دست بدهید، ممکن است دیگر برای جستجوی اطلاعات دیگر برنگردند. آسانا می‌تواند به شما کمک کند تا تاریخ انتشار را پیگیری کنید و اطمینان حاصل کنید که یک پست را تصادفی از دست ندهید.

برای اول باش، من هر دوشنبه، سه‌شنبه، چهارشنبه و پنجشنبه یک مقاله جدید ارسال می‌کنم. ممکن است بخواهید کمتر یا بیشتر پست کنید – این کاملاً به شما بستگی دارد. زودتر تصمیم بگیرید که چند بار و در چه روزهایی می‌خواهید منتشر کنید. آن برنامه را در آسانا خود تنظیم کنید و به آن پایبند باشید.

تعداد محتوا در سرعت ایندکس تأثیر دارد؟

زمان انتشار محتوا تأثیری بر سرعت ایندکس آن ندارد، حتی اگر داشته باشد فراموش نکنیم که سرعت ایندکس صفحه هیچ ارتباطی با جایگاه آن در نتایج جستجو ندارد. درواقع، سریعت ر ایندکس شدن، موجب نمی‌شود تا جایگاه بهتری در گوگل کسب کنیم.

سخن پایانی

طبق تجربه ما طی سال‌ها فعالیت در حوزه سئو و انجام پروژه‌های متعدد؛ برای جواب سوال چند مقاله در هفته بنویسیم ؟ باید بگوییم برای بیشتر کسب‌وکارها انتشار 8 تا 12 مقاله تخصصی و هدفمند در ماه کفایت می‌کند. اگر با حفظ کیفیت محتوا، تیم خود را تقویت کنیم، می‌توان با انتشار مقالات بیشتر زمان رسیدن به موفقیت در سئو را کوتاه‌تر کرد.

سیاوش احمدی
مدرس: سیاوش احمدی Siavash Ahmadi

سیاوش احمدی هستم، فارغ التحصیل مقطع کارشناسی مهندسی نرم افزار و مدیر وبسایت اول باش. از سال 98 تمرکز خود را بر روی مباحث روز سئو و بهینه سازی سایت قرار داده و پس از کسب تجربه و دانش ارزشمند تصمیم گرفتم تا ثمره آن را با دیگران به اشتراک بگذارم.

همکاری با وبسایت هایی مانند لپتاپیفای ، نیناکالا ، ریگا و... به من آموخته است که هرچه بیشتر دانش خود را عرضه کنی اشتیاق بالاتری برای یادگیری خواهی داشت.

  • AI: سلام انسان، من یک ربات چت با هوش مصنوعی GPT هستم. هر چیزی از من بپرس!

تفکر هوش مصنوعی ...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه مطلب
  • AI: سلام انسان، من یک ربات چت با هوش مصنوعی GPT هستم. هر چیزی از من بپرس!

تفکر هوش مصنوعی ...